Ποιός δεν έγραψε ακόμα για το iPad ; … Εγω!

Wo27t[1]

Επιτέλους ο μικρός θεός της τεχνολογίας Steven Jobs παρουσίασε αυτό που όλοι περιμέναμε τόσο καιρό. Με το iPad η Αpple μπήκε σε μια καινούρια αγορά ή μπορεί κάποιος να πει ότι δημιούργησε μια νέα. Τι να το κάνεις το netbook από τη στιγμή που υπάρχει το iPad ; Και στο internet μπαίνει και βιντεάκια δείχνει και διαβάζεις και βιβλία. Βέβαια η Apple εκτός του ότι βγάζει καταπληκτικά προϊόντα έχει κι ένα εκπληκτικό τμήμα marketing. Δεν αναφέρομαι στο ντόρο που έγινε πριν καν βγει το iPad και όλα τα κανάλια σήμερα το είχαν στις ειδήσεις τους (τσάμπα διαφήμιση) αλλά στα χαρακτηριστικά που αποφάσισαν οι μηχανικοί της να μην έχει το πρώτο iPad.

Πιστεύω ότι σκόπιμα το iPad δεν έχει κάμερα, usb port, firewire, card reader και ότι άλλο δεν έχει γιατί σκοπεύουν να τα βάλουν στο iPad 2 !!! Αυτοί που θα αγοράσουν το iPad είναι σχετικά ένας δεδομένος αριθμός ανθρώπων. Είναι αυτοί που αγοράζουν ότι βγάζει η Apple, αυτοί που θα αγόραζαν ένα ebook κι αντ’ αυτού θα πάρουν το iPad, είναί κι αυτοί που θα το αγοράσουν στη θέση ενός netbook.

Κάποια στιγμή όμως η Apple θα πρέπει να αναβαθμίσει το  iPad και να βγάλει στην αγορά  ένα καινούριο το οποίο θα έχει μερικά από τα χαρακτηριστικά που λείπουν από το τωρινό.  Τότε αυτοί που αγοράζουν ότι βγάζει η Apple θα  το αγοράσουν , κάποιοι άλλοι θα θέλουν ότι τελευταίο κυκλοφορεί και θα το αγοράσουν και πάει λέγοντας.

Κάποιος όμως είχε την ιδέα του iPad εδώ και 3 χρόνια και μαντέψτε … είχε κάμερα μπρος πίσω.

3 σχολίασαν:

ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΡΙΧΤΕΡ είπε...

ε αυτο πραγματικα ειναι λολ!!!

Stalin είπε...

είναι omg και 3 lol !!!

Thrasos είπε...

σωστο σε βρίσκω :-)

Δημοσίευση σχολίου

 

Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
.