Στις 30 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του Football Manager 2010

Η Sport Interactive και η SEGΑ ανακοίνωσαν την ημέρα κυκλοφορίας του Football Manager 2010 που πρόκειται να είναι στις 30 Οκτωβρίου. Θα είναι διαθέσιμο σε PC, MAC και PSP.

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν ορισμένα νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις:

Βελτιωμένη Match Engine

Περισσότερες απο 100 νέες κινήσεις για τους παίχτες , νέα γήπεδα, καλύτερος φωτισμός και βελτιωμένη ποιότητα χόρτου.

Match analysis tool

Το match analysis tool θα προσφέρει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε την απόδοση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας αλλά και της αντίπαλης ομάδας με περισσότερες λεπτομέρειες από τα προηγούμενα FM. Θα μας δείχνει την καθε κίνηση του ποδοσφαιριστή , τις πασες , τα σουτ τα τακλιν κτλ ώστε να εντωπίζουμε τα λάθη και τα πλεονεκτήματά της ομάδας μας.

Nεο interface

Πλέον η μπάρα απο κάθετη γίνεται οριζόντια και μεταφέρεται στο πάνω μέρος.

Data Editor

Θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα να δημιουργείς και πρωταθλήματα . Για παράδειγμα ενώ η Γ’ εθνικη δεν υπάρχει στα προηγούμενα manager τώρα θα μπορείς να το φτιάχνεις με το editor.

News Center

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση : “Get the news about the football world around you that you want, and not the news you don’t want”

Tactical Overhaul

Ένας νέος τρόπος δημιουργίας τακτικών σου επιτρέπει να κάνεις την ομάδα σου να παίζει όπως ακριβως θέλεις. Οι εντολές επίσης κατά τη διάρκεια του αγώνα θα δίνονται πιο γρήγορα κι εύκολα.

Μερικά Screenshots παρακάτω :

Η επίσημη ανακοίνωση : http://www.footballmanager.com/index.php?p=article&newsid=3395

* Αυτό τον καιρό εχω αρχίσει ένα παιχνιδι με την αγγλική Brandford City F.C. της League 2. Πιστέυω οτι έχουμε το καλύτερο υλικό της κατηγορίας , από τους πρώτους αγώνες έχουμε δείξει ότι άνετα θα ανέβουμε στη League 1

4 σχολίασαν:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς πλέον βαριέμαι και να αρχίσω να παίζω games, οπότε γλιτώνω το κόλλημα... :-) Το προηγούμενο το είχα εγκαταστήσει μόνο για να το δοκιμάσω, είδα τη ωραία 3d match engine, και από τότε ευτυχώς δεν το ξανα άνοιξα... Είναι "επικίνδυνα" αυτά τα games... :-)

CRiSss είπε...

Δηλαδη να μην αρχισω να παιζω και το live ..;;

nmpardakis είπε...

Δεν ξέρω...

Δεν τα κάνω καν install πλέον..!
Επικίνδυνα "ναρκωτικά"!

Πανος Φιδης είπε...

Ωραιο παιχνιδακι συντροφαρα !
Αντε γραψε μας και κατι για τις εκλογες !

Δημοσίευση σχολίου

 

Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
.